Bvc Alvin vikt och Längd! (och lite annat)

Ja igår va Alvin på 7,5 månads kontroll eller 7 månader och 3 veckor.
Hans nya siffror såg fina ut Vikt: 9560 Längd:74,3 huvud 47,2 Hans klädstorlek numera är storlek 80 hoppas han håller sig där ett tag. Går för snabbt och pengarna rullar på band.
Annars med lilleman så är han väldigt aktiv. Han kryper, framåt när han vill men även bakåt. Han springer som bara den i gåstolen. Han vet lite vad han får och inte får göra, testar oss rätt ofta, men ajaj brukar funka fint. Man ska bara inte använda det för ofta för då tror jag det blir ett obrukbart ord?
Åhh han försöker resa sig. Man blir ju så rädd att han ska slå sig men det kommer han ju göra i vilket fall som. Igår slog han skallen idag slog han pannan, men kan ju inte skydda han mot allt. Han behöver nya leksaker som stimulerar hans sinnen mer har jag märkt. Får se vad han får i julklapp så får man köpa utöver det sen.

Nää vad ska jag mer säga, idag så går jag in i vecka 24 med den andra lille. Ska till MVC den 3 januari och få höra hjärtat. Elr tror det var den 3 januari, har ingen koll tiden bara rinner iväg.
Snart dax för förlossning känns det som ju :-( Undrar vad jag gett mig in på, känner lite panik att det ska gå som sist. Vill inte ha så ont innan, sist hade jag inte sovit en blund innan vad så slut i kroppen och ville bara få ut honom. Kunde inte sova pga min rygg och allt annat foglossning blandannat och gå över 3 veckor med gjorde allt ännu värre.


Nää sist så måste jag för sista gången skriva angående detta löjligheter som hålls på.

Ser mer och mer folk som inte kollar upp fakta innan dom skriver om saker mest då på facebook.
Nej disney tog bort 2 leksaker från sina kortfilmer, just för hur dom var gjorda och varför dom var gjorda på det viset och det är rasism och vill dom inte stå bakom det så förstår jag dom, det förändrar inte hela kalles jul som alla så väl tycker.

Däremot allt det där med pepparkakor dom tagit bort även stjärngossar (efter att folk skrev kommentarer om KKK) Och även andra saker.
Nej skolan hävdar att dom inte sagt så, men klart dom inte vill bli svartlistade eller utmålade, visst fine kan dom säga att dom tog bort det för att sången inte var med (vilket är löjlig varför ta bort dom ens då) Men varför skulle dom då ta bort pepparkakor som tilltugg sen då? Tror varken mamman eller pojken ljuger.

Men men detta är mina åsikter och jag tycker detta har gått överstyr, men nu vet alla vad jag tycker så då behöver jag inte älta det om och om igen. Blir tröttsamt att se att man tar upp samma och samma hela tiden med samma personer.

Och utlänningar till höger och vänster som tar åt sig, svenskar till höger och vänster som tar åt sig. Det bottnar inte vid en enskild person, ska till mer än en person att ändra något.

Sluta förändra massa nu låt det vara det är inte direkt något som varit på tal innan att ändra, och lägg pengar och tid på något viktigare än att ta bort massa från skolan...

Och sen alla som tjatar om att allt är i.lands problem hit och dit det är med tröttsamt, tror alla redan vet detta och ibland får man bry sig om sitt eget och inte allt annat runtomkring, sen när ska man skita i sig själv och sitt eget hela tiden för att det finns andra som har det sämmre. Visst ska man hjälpa men ska man lägga undan sitt eget välmående för det hela tiden. Man lever en gång. Tänk på det!

Säger igen MINA TANKAR och TYCKE. Respekterar att andra tycker något annat, men då vill jag ha samma respekt tillbaka!

Herregud

Alltså ibland undrar man hur vuxna människor beter sig. Har alltid tycket synd om en viss person som snackar om var dag hur synd det är om denna hur elaka folk är mot henne och hur hennes familj sambo och alla beter sig mot henne. Men igår visade hon verkligen sin rätta sida.... Ljug ljug och massa ljug herregud, förvrängd sanning och sen när man svarar tillbaka och inte tar hennes skit som hon så snällt skriver till en på chatten på facebook om att hon har fetma när jag säger till henne det du har är inte fetma och jag har levt med fetma och är inget man sitter och ger sig självdiagnos och skryter om att man har överallt.. Va fan är det frågan om.... Då skickar hon bilder på sin mage där skinnet hänger ner.,,, Reallity check man brukar se ut så där efter 6 barn och är man även över 30 så har huden svårare att ta sig samman. Men tydligen så är det fetma. Nämen så bra då lider en jävla massa av fetma... När jag sedan säger till henne lägg ner denna jävla diskutionen för du kommer ingen stanns med den.. Då börjar hon dra upp sin "ADHD" och hur den gör att hon säger fetma till mullig och säger för henne är det samma sak som att säga neger till afrikaner.. Amen lägg av en felskrivning har inget med adhd att göra, jo det hade hon minsann läst sig till. Hahahah jag dör! Jag svara bara, lättare att be om ursäkt om man trampar på en öm tå än att skylla allt på sin "ADHD" Näää blir fan knäpp, då går jag in och läser hur hon skriver ut en massa saker på sin killes sida om vad jag skrivit bara att det var hälften som stämmer om ens det. Något i stil om att jag komenterat hennes utseende i negativ mening då och massa skit. då skrev jag att håll dig till sanningen jag har inte kommenterat ditt utseende eler bett dig skicka dina bilder för att det är hon som klankar ner på sitt eget utseende. då tar hon bort och blockar mkig för att sen skriva ännu fler lögner i sin blogg.... Denna ska ha 6 ungar men verkar fan inte mognare än den minsta ens. Ja nog med bevis att folk inte är som dom utger sig för att vara. Nog för att hon var och varrannan dag sitter på facebook och skriver ut att hon har borderline, den delen verkar ju ialf vara sann. Om nu ADHDn gjorde så hon sa fel sak och inte kunde ta reda på fakta så kanske borderlinen va den som blockerade mig från hennes sida. Haha vad man kan skylla på allt. Nä just hon skulle in och få papper på att hon har fetma, haha jaa gör det. Skulle vara roligt att se

RSS 2.0