klingar illa

Mycket som händer runt nu. Jag orkar inte lägga energi på det. Men någonstanns tar det aldrig slut. Blir besviken på andra som väljer sida när det hela är mellan två personer. Varför går man då och väljer sida? Otroligt löjligt att gadda ihop dig mot en person när man inte ens vet vad saker och ting handlar om. Är säker på att personen ifråga är väldigt bra på att dra snyft historier nä jag drar inga snyft historier anser att vuxna människor ska kunna ta saker som vuxna människor. Och helt ärligt så skiter jag snart i facebook för är så otroligt trött på att det ska vara en sida där folk ska komma åt varandra och kommer dom inte åt en där så försöker dom via andra. Det är det som kallas att bli styrd av någon att den kan få personer att göra som dom vill manipulerande..... ja ni lyckas komma åt mig. Kul att trampa på en gravid kvinna? Mycket nöje för er och hoppas ni får ut något av det och får er att känna er toppen! Gäller alla inblandade med denna person som besvärar sig att se till att personen kan fortsätta med sitt trams. Kan tillägga att jag säkert varit styrd någon gång i mitt liv. Men det jag lär mig av det är att aldrig ha andras åsikter som mina egna utan gå efter vad jag själv tycker. Jag dömmer inte folk utifrån andra. Tänk om fler va så raka i ryggen att våga ha egna åsikter. 
 

Klaga lite

Måste klaga lite här. Sitter fram och tillbaka. Nu har jag bestämt mig, det blir inga fler barn efter denna. Jag vet att Tommy är nöjd och även jag känner mig nöjd. Har så dåligt samvete att jag är så trött hela tiden att jag inte orkar hela dagen. Jag får dåligt samvete över min båda pojkar, både Alvin och Tommy. Mitt ork i kroppen är lika med noll, otroligt trött, har hemska humörssvägningar och ser själv att jag älskar min lilla Alvin över allt annat och kommer älska nästa med så jag är nöjd med det jag har och kan absolut inte få det bättre. En graviditet till även om så 5 år hade varit bara dumt då jag inte mår bra av att vara gravid. Min rygg är inte byggd för detta, och jag kommer fokusera på familjen, arbete och kroppen sen. Ska ha ett underbart liv med min man och våra barn och njuta av all min tid med detta. Lägga min energi på de som är värt att lägga energi på och lämna det andra åt sidan.

Jag är lyckligt lottad att ha det jag har och även trivas och må bra med det jag har och att jag tar mig tiden att bevara det som finns här och till och med få dåligt samvete över att inte kunna vara tillräckligt med det jag har.

Jag har både underbar familj och underbara vänner, både nya och gamla. Nu ska jag ta en dusch sen se om lilleman är hungrig och ge han lite välling och sedan sova.

Hjärtat och MVC

Idag fick Alvin och jag höra lillens hjärtljud. 152 fantastiska slag i min. Magen mätte hon med, den ligger fint på kurvan.
Bytte BM då jag inte var nöjd med min förra. Detta känns helt rätt, helt underbar BM. Sicken skillnad det kan vara hur personer passar ihop. Jag brukar inte vara känslig med sånt, men den förra kändes konstigt stelt och fel.
Nästagång får Tommy hänga med, för jag minns med Alvin så tyckte Tommy det var underbart att lyssna på hjärtljudet, en stor bekräftelse för honom så han får offra lite sömn.

Alvin såg riktigt förvånad ut när han hörde det galopperande hjärtat.
Han flörtade med BM och charmade henne enormt. Mitt lilla charmtroll kan få alla att smälta med sitt leende och två vita tänder som putar ut. Kärlek till max för mina pojkar, och så klart lillen i magen.

RSS 2.0