nedräkning

Ja snart är det dax mindre än 40 dagar.
Just nu längtar jag för värken kommer varjedag nu flera gånger om dagen. Lever på värktabletter. Foglossning i all ära men att ha det både i svanken och mest i blygbenet är ju helt galet. Nu har jag rört mig för mycket och det slutar med att jag inte kan lyfta benen när jag går för det gör så fruktansvärt ont i blygbenet då. Så kan lyfta benen ett par cm upp så jag kan flytta fötterna. Sover inte mycket och blir gnällig och grinig på Tommy framförallt som får allt över sig och när dagen är slut för barnen är även jag helt slut även fast Tommy tar typ allt med dom. Nä nu va det min tur att gnälla här på cyberspace. Vet ni vad. Än mer skrämmande är att det bara är ett par vänner som vet detta för resten bryr sig inte om att fråga eller träffa en längre. Får väl säga som det är att ni som finns där är guldvärda även er som ger mig lite energi när det är som gråast.

Tiden går

33+2 v34. DVS 46 dagar kvar.
Tiden går snabbt. Var hos bm förra veckan.
Bebisen är STOR. Jodå det känner jag och bebis ligger på översta sf linjen. v33 som jag var i då så va måttet 33.
Nåväl ska se nästa gång. BM vill nog inte erkänna att hon troligen har en bebis som är större än hon mätte på ul. Men får väl vara på henne igen om ett TUL. Tungt är det, och bebis trycker mot lunger och revbenen.
 
Men dom andra två är det fint. Dom är busiga och har börjat bråka så in i!!
Dom har alltid varit rätt snälla mot varandra men nu retar dom sig på varandra.
Båda börjar ju dagis den 2 september, så bebis får hålla sig kvar tills dom är inskolade hoppas jag.
 
Sen har vi haft Sandra och Moa här i några dagar. Jag och Sandra blev barnfria och tog oss till ullared och vankade runt som ankor. :-P
 
Sen har vi ju varit hos Barnens farmor och farfar på gotland i en vecka. Där va fint har ju aldrig varit där innan. Vi hittade våra egna guldkorn där som kan behövas ses igen.
 
Fick även träffat barnens nya lilla kusin Jane, dom kom inom här hela fam. falkerup, och hälsade på vägen hem från sthlm. Blev lite grillad korv och pommes i den 5 stjärniga resturangen böket ;-)
 
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

RSS 2.0