det gör så ont när hjärtat blöder.

Jag ligger och gråter. Måste få skriva av mig. Mina tankar bara snurrar. Varför ska jag behöva må så här över ditt val? Jag saknar jag hatar jag älskar jag tänker på dig mycket av min tid. Aldrig har jag kunnat ha så många känslor för någon. Någon som jag känner inte vet vem det är. Någon jag knappt minns, men ändå saknar hela tiden. Jag känner mig hela tiden övergiven och kan inte förstå hur man kan lämna folk kvar på denna jorden med så mycket känslor. Alla ska försvinna någon gång. Men att lämna folk kvar på detta sätt lämnar djupare sår än en normal död. Jag fick aldrig lära känna dig. Det känns som alla som var i din närhet kände dig. Men jag, jag minns inget nästan. Hur känns det att sakna något eller någon man inte vet vem det är ? Det känns som jag blivit berövad min del av historia. Du missar allt. Allt jag är stolt över. Allt jag åstadkommit. Allt jag är stolt över. Och ändå är det jag som gråter. Det är inte rättvist. Dessa känslor går över men dom återkommer alltid. Jag önskar att över jag fick ha en pappa och att Alvin och den andra lillen fick ha en morfar. Du finns med alltid. Jag söker inget medlidande jag söker bara svar på tankarna som alltid får snurra i mitt huvud.

Alvins utveckling!

Jo idag har vi varit på BVC med Alvin på 6 månaders kontrollen, inte samma sköterska men gilla denna med. Han vägde 8820 alltså har han bara gått upp 50g på 23 dagar. Men han ligger bra på kurvan men detta beror på att han springer massa här hemma är aldrig still.
Sen är han 72 lång dvs 1 cm längre än förra gången. Stora killen.
Hon tyckte även vi gjorde rätt i att ge honom välling och mat i stället för ersättning nu då han bara kräkte och blev förstoppad av ersättningen. jo han får i sig allt han behöver.
Ska börja ge han smörgår och sånt i prov med får se om han gillar det :) Han ska ju äta och smaka allt jag äter, får han inte skriker han som bara den och gapar sen för att få smaka. Så blir kanske lite lättare om han kan smaka även mackan :) Busungen skulle smaka på doktorn hela tiden haha. Ja han klarade kontrollen, däremot ska han öva ännu mer på att krypa så nu jäkla blir det övning flera gånger om dagen. Ja på lördag ska Alvin in i sitt eget rum, fick lite råd och tips om hur vi ska gå till väga där mer.

Hej svej

Sova över?

Jodå i fredags sov lilleman över hos sin Farmor, första gången han sover över hon någon. Gick KANON?! Jaa det gjorde det, skitungen sov ju hela natten, haha busunge han sov hela natten?!?!?!?! Inte här hemma, nej nej nej, han kom hem igår vid middags tid, i natt sov han..... 19:30 till 23 åt lite sov till 01.... Sen då.... Näää roligare att ligga och snacka. Vi sa inget men han låg och prata skratta åt sig själv i ett svart rum. Nåväl överlevde men hade då inget toppen humör, gick ner med han vid 6 tiden då suttit 5 timmar och lyssnat och inte kunnat sova.... Ja nu ska han ju flytta in i sitt rum, nu på lördag då lilla killen blir hela 6 månader!!!!! Så kan han prata hur mycket han vill men märker ju inte det lika mycket som när han ligger brevid i krubban! Ja nog om det, Lilleman ska till BVC på onsdag, 6 månaders läkarkontroll.. Spännande spräcker han 9 kg gränsen måntro? Jättebebis! Han älskar ju mat och välling så det är ju inget som hade förvånat mig.

Bebis nr 2 mår fint. Inte jag dock, foglossning, lagimentsmärtor. Ajaja och upp på det så krånglar ryggen, inte släpper det något, ingwt hjälper, fick ju muskelavslappnande tabletter som var icke beroendeframkallande och inte gav abstinens till barnet. Fanns det och citadon och ge men citadon gav abstinens till barnet. Vill inte ta det då. Men hade behövts. Ska ju inte in till MVC försen när jag är i v 24. Så får prata med henne då! Nä vad mer, kommer ju uppdatera på onsdag.

Så kommer hända

Ja än en gång är jag gravid och än en gång så sviker vänner en. Och nu är det så här kan man inte ha mig nu så behöver man inte det sen heller. Ni som skiter i mig nu kommer inte behöva försöka sen om 6 månader heller. Är otroligt trött och less på detta. Finns dom som funnits och finns där hela tiden eller åtminnstånde hör av sig och gör sig hörda, men sen finns det dom som är tvärtom som jag till och med pratar mindre med och träffar mindre än folk jag knappt känner.
Känner någon sig träffad? Bra ni har 6 månader på er!

Vacc och vägning och mätning mm!

Idag har varit en lång dag. Har varit alldeles slut i kroppen Alvin har hållt låda hela natten för han har varit täppt i näsan och koksaltlösningen har flödat. Men fick ta igen lite sömn i förmiddags när vi la oss brevid pappa. Nej dagen har varit inte den bästa. Vaknade av Alvins skrik, skulle vända mig om och brast ut i skrik själv, jäkla rygg, jobbigt. Folk inser inte hur jobbigt det är, inte bara att ha ont i ryggen pga diskbrocken utan även att ha haft detta sen jag var 18 år, 6 st diskbrock, 2 opererade vilket inte har hjälp. Förr ihop i tårar i morse att inte kunna bära sitt barn när det är som värst. Att leva med detta resten av sitt liv. JA JAG får tycka synd om mig själv, brukar inte klaga för andra, Tommy som får ta det men jag har fruktansvärt ont emellan åt och Tommy kommer i kläm. Ja jag ska ha ett barn till, mitt val bla pga detta har jag gjort detta valet då jag vet hur ont jag hade när jag väntade Alvin kunde inte gå i slutet och jag har minst lika ont med denna om inte ännu mer, MEN sen kan jag fokusera på vikten och inte att skaffa familj, vikten och jobb. Sen har jag gjort detta, sen slipper jag lida igen. Och denna gången vet jag innan jag kommer in till förlossningen att jag inte kan få Ryggmärgs bedövning.

Nåväl nog om mig och till något roligare. Alvins har växt.
Gossen:
Väger: 8770
Längd: 71,0
Huvudomf: 45,4

Stora älskade Gosse!

RSS 2.0