Tjo

Ja idag har det inte varit så spännande.
Vi fick upp barnens möss och klädershylla. Men sen fick Tommy bråttom då hans arbete ringde och sa att han skulle vara där om 1 timme. Jaja jag överlevde iallafall. Men har varit mycket hängande av Alvin då han har blivit rädd för att bli lämnad ensam. Både i natt och nu hela dagen, så såg framemot att få lite avlastning tills ikväll. Men så blev det inte. Nu ligger gossen och sover och Tommy jobbar och jag njuter av tystnaden.
Har en del som måste fixas innan sängen.
Ska kolla Farmen, sen lyxfällan, sen fixa disken tvätten och ta en dusch.
I morgon ska vi in och hämta den gratis bodyn på kappahl tror jag det var, sen ska alla som är med i Aprilmammor på familjeliv gå och ta en fika, eller alla som kunde, inte så många men ska bli skoj som bara den. Sen får jag handla lite som behövs ha hem. Sen på lördag hälsa på Steffi och sen till mamma och johan och fira dom som fyller år. Sen ska jag bara invänta födseln av bebisen. Nästa vecka blir det MVC....

Alvin och Ullared

Dagen började med att Alvin gnydde, jag gick in och titta till han men han sov så sött.
Klockan var då 5:00 och jag och Tommy kunde inte somna om.
Vi gjorde något som vi inte gjort på länge, (haha) vi båda gick upp och åt frukost tillsammans och drack kaffe. Tiden gick och Alvin tog sig en riktig sovmorgon. 6:20 bestämde sig Tommy för att väcka honom med lite favorit musik, (imse vimse spindel, vilken han har börjat göra gesterna till sången) men han vaknade inte. XD
Tommy kom ner förundrad, men 15 min senare vaknade han själv. Sån lycka när han får se att pappa tar upp honom. Glada lilla pojken, nästan alltid glad på morgonen eller när han vaknar och till och med när han blir väckt.
 
Nåväl, vi åkte till Ullared, hittade massa, kläder till Alvin, även till den lille hittade vi igår, men det tänker jag inte lägga ut för då avslöjar vi könet till dom som inte vet ;-) Så ni får vänta ett tag till, drygt 46 dagar (förhoppningsvis mindre) Alvin fick även en lära gå vagn, sen en badring för bebisar, en ny spillfri mugg och ett förkläde som täcker kläderna.
Köpte en overall till nästa vinter till minstingen, kan den inte ha den då så säljer vi den för den va billig så kände bara att vi va tvugna att köpa. Även jag och Tommy fick lite grejer.
 
Sen åkte vi till fynda för vi ville ha klädhängare för ytterkläder till oss, men sluta med att det blev både till oss och till barnen!
 
Sen när vi kom hem och hade vilat en stund och skulle äta, så tänkte jag WTF, satte på Alvin helklopps hakklappen och gav han sin skål! Lyckan va fulländad för lilleman när han fick äta fläskfilee grytan och ris, helt själv Gick förvånasvärt smärtfritt, en hel del mat överallt, men han försökte få in allt i munnen och lyckades med en hel del!
 
Innan bilderna så vill jag tillägga att Alvin var jätte duktig på att gå med gåvagnen!
 
Alvin äter sin mat, men gillar inte blixten på mammas telefon

 
 
Alvins och Lillens klädupphängare, där dom även kan ha mössor och vantar i. Jag och Tommy köpte en annan till oss, men den har vi inte packat up ännu!
 
Samma fast annan vinkel
 
Alvins Lära gåvagn
 
Gladaste lillskiten, men fotot var från igår!

Vunnit tröstpris

Åhh vann tröstpris på tävligen om bebiskläder.
Men herregud vad gullig mössa vi fick. Hade passat till nästas kläder som jag köpte på tradera här om dagen, men Alvin behövde en ny mössa så denna fick han, får se till att köpa en sådan mössa till nästa med.

 

Trött bebis varit på kalas men fin mössa

 

 

tävling

http://juwilo.blogg.se/category/tavlingar.html

Gå in och vinn bebiskläder från BÄBIS

RSS 2.0