Lugnet före stormen

Lilleman har sina perioder på kvällen då han bara skriker skriker skriker och skriker. Började med sempersmagdroppar för att det förhoppningsvis ska hjälpa mot magknipen, vill inte ha en till med kolik. Idag har varit extremt känns det som. Men är nog bara för att Tommy inte varit hemma nu på kvällen så jag fick ta Alvins läggning och Lilleman ville inte annat än skrika. Så hur hemskt det än känns så fick jag låta han skrika i vagnen och Gå upp och lägga en mycket trött Alvin. Känns som Alvin blir väldigt bortglömd. Hinner ju knappt någonting när jag har en herre som hela sin vakna tid vill var i famnen på någon av oss. Samtidigt som Alvin kommit i någon sorts trotts! På natten är det lungt eller ja någolunda lungt. Men från 15-16 tiden fram till 20 så är det oftast en galande liten herre. Oftast kan Tommy honom och jag ägna mig åt Alvin eller tvärtom. Men blir ju svårt när man är ensam nu.
Nåväl vet att det är övergående.

Livet rullar på

Har ju inte så mycket att skriva om just nu. Livet rullar på. Massa som fixas hela tiden och gör man inte det så planerar man.
Lilleman är en väldigt bestämd pojke. Tro inte du kan lägga ner han bara si så där nej. Ligga på bröstet ska det, Undras hur det ska gå när Tommy inte är hemma, då kan han inte ligga på bröstet hela tiden. Sen kan han helt plötsligt få för sig att skrikgny där med. MEN man kan inte låta bli att älska det lilla knytet ändå. Väldigt lite sömn, men hoppas på förbättring.
Nä får uppdatera när jag har något att skriva om. Nästa vecka är det dax för Alvins ultraljud av hjärtat. Gud vad jag älskar den pojken!

Kärlek och respekt!

Snabb inlägg

Ja idag är en skön solig dag. Själv mår jag bra igen efter livmodersinflamationen och skrapningen. Tog ett par dagar innan båda antibiotika kurerna började hjälpa. Nu känner jag inte av det. Bara illamåendet av antibiotikan. Värre för lilleman som ammas, han kräks med jämna mellanrum och har ont i magen och bajsar massa. Men det är ju för att han med får i sig det. Men dom kunde inte hitta någon annan kur då jag inte tål penicillin. Just nu lagar jag mat för första gången sen jag kom hem från bb.
Hade varit tidigare, men har inte kunnat äta annat än yoggie när jag haft så ont. Men nu så. :-)

RSS 2.0